chaos and order

Hjem » Kaos » Ødelagt ?

Ødelagt ?

Når man oppdager at en man har stolt på , elsket, beskyttet, stått opp for, tatt vare på, igrunnen ikke annet enn å behandle med all respekt og kjærlighet her i verden, kun har brukt deg, det er ingen god følelse å ha i kroppen, den gjør så vondt at det nesten er umulig å beskrive, har hele vennskapet/kjærlighetsforholdet da bare vært en løgn ? Akkurat nå føler jeg meg så ekstremt dum, mens det igrunnen er den andre personen som burde sitte der og rett og slett virkelig , virkelig skamme seg over måten personen har behandlet meg.

Det sies at det er ikke hva du sier som betyr noe, men hva du viser og gjør, og det er vel sant, men jeg er en ganske , jeg vil ikke si naiv jente, men jeg liker å tro på det gode i menneske, at de skal behandle meg slik jeg behandler dem,  men gang på gang får jeg bevis på det motsatte, men lærer jeg, neida, jeg gjør de samme feilene gang på gang på gang, og da kan man jo ikke skylde på andre heller, man må heller gå inn i seg selv og se hva man kan rette på når det kommer til en selv.

Min største feil , er at jeg ikke tror at folk kan være slemme eller drittsekker mot meg fordi jeg dypt der inne vet at jeg fortjener mer enn som så , og jeg er så redd for å såre virke som en drittsekk mot andre, at jeg lar de overkjøre meg istedenfor, hva sier det om meg liksom , herregud, hadde en venninne/kompis fortalt meg det jeg forteller meg selv og nå vet, så hadde jeg jo sagt .

Løp å se deg aldri tilbake, den personen bruker deg bare, og bruker dine følelser for h*n og det er ikke greit i det hele tattt !

Hvorfor kan jeg ikke være like snill mot meg selv ?

Er jeg faktisk så ødelagt at jeg ikke tror jeg fortjener å bli likt / elsket for den jeg er ?

Meget mulig !

Reklame

2 kommentarer

  1. classylady50 sier:

    Kjenner igjen tankegangen ja..* det har jo alltid vært sånn, hvorfor skulle det bli annerledes denne gangen*…..Vi fortjener kùn det beste, men vi tillater ikke oss selv å tro på det…En gedigen tankesnuoperasjon må til for oss begge :)…og mange andre….

  2. Anonym sier:

    Tro meg den tankegangen der tar jeg opp støtt og stadig hos hun jeg snakker med jevnlig.. Hold på tanken om at du ER verdt respekt.. Det er IKKE oss som ikke fortjener det, men verden og folk er ett sted som ikke er fylt med gode mennesker.. Vi har lett for å velge folk som er gode «innerst inne». Men folk skal også være gode på utsiden! 🙂 .<3 Masse klemmer til deg ❤

Comment with FB id ? click anywhere in the comment form on a post, then click on “Change”/Endre

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: