chaos and order

Hjem » Kaos » Kaos spår fremtiden

Kaos spår fremtiden

 

Dette skjedde for endel år siden, jeg var på fest hos en venninne som bor ett godt stykke unna meg, jeg kjente ikke så mange av de andre som skulle komme, men det er jo alltid spennende å treffe nye folk, så jeg var ved godt mot denne kvelden..

Omtrent med engang la jeg merke til en av de vakreste menn jeg noengang har sett i mitt liv, mørkt krøllete hår, mørke brune øyne som fikk selv Bambi til å se ut som en gangster, hud så gyllen og glatt at jeg nesten umiddelbart fikk lyst å stryke han over kinnet, skal innrømme at øya omtrent gikk i kryss der jeg sto og ble presentert for han..

Jeg var ikke den mest sjenerte på den tiden , så tok ikke lang tid før vi satt og snakket sammen, det viste seg at fyren ikke var singel , kom ikke som noen bombe akkurat , men vi fortsatte og snakke sammen siden vi hadde mange av de samme interessene..

Noen mnd senere fikk jeg en telefon fra min venninne , fyren hadde ringt henne og spurt etter nr mitt, så hun ringte og spurte om det var greit om han fikk det.. Dette var ikke dagen jeg gjorde meg kostbar, så jeg sa at det selvsagt var greit. Uka etter var vi på date og praten gikk like bra som da vi traff hverandre første gangen , han fortalte at han ikke lenge etter festen hadde blitt singel, og en stund seinere ble vi ett par og det gikk bra det, vi hadde det veldig fint sammen , på alle plan i cirka 1 år..

En venninne av meg skulle hjelpe meg med å bære noe ned i kjellerboden, der la vi merke til noe gråhvitt pulver som lå strødd, merkelig tenkte vi, hva kan dette være for noe, og vi begynte å lete etter kilden , det tok sin tid men tilslutt fant vi en middelsstor pose med det samme gråhvite pulveret , jeg har aldri påropt meg selv å være noen rakettforsker , men intuitivt skjønte jeg med engang at dette ikke var noe man hadde lyst å ha i sin kjellerbod om politiet kom bankende på døra , så jeg tok med meg posen opp og la den i jakken min.

Det var enda en stund til kjæresten skulle komme hjem , så jeg gikk i butikken , handlet inn noe god mat og noen flasker god vin , vasket leiligheten , satte frem nyinnkjøpte blomster , da det nærmet seg tiden han var ventet hjem hoppet jeg i dusjen , stelte meg og pyntet meg litt, før jeg begynte på middagen.. Da mannen kom hjem , snuste han fornøyd ut i lufta, ga meg en klem og spurte om vi skulle feire noe siden jeg hadde gjort det så fint,

-Ja svarte jeg med ett smil , ba han sette frem tallerkener og glass til oss og tenne stearinlysene , før han hoppet i dusjen så skulle maten være klar når han var ferdig ..

Da vi satte oss til bords , sa jeg at det var noe jeg ville fortelle han før vi begynte å spise -Hva da jenta mi , sa han -Jo det har seg slik at jeg kan spå fremtiden, sa jeg

-Åh, svarte han litt satt ut -Ja, du skjønner, om ikke lenge kommer min bestevenninne og sammen skal hun og jeg spise denne maten og drikke denne vinen, så skal jeg gråte litt fordi jeg har kjærlighetssorg fordi det er slutt mellom oss, for i neste sekund å være fly forbanna på deg , og hun kommer til å være her å trøste meg, for det er også slike situasjoner man har venner til, svarte jeg han..

Gutten så mer og mer ut som ett spørsmålstegn , -Jammen , hva mener du ? er det slutt , bare sånn helt uten videre ?

han så på meg litt forfjamsa.. -Nei ikke helt uten videre, du skal få to valg ,men jeg tror nesten du kommer til å velge alternativ 2, sa jeg.. –

Enten så går vi sammen til politiet og ber de sjekke innholdet i denne posen , sa jeg og la det jeg hadde funnet i kjellerboden min på bordet, -eller så tar du pikk pakket ditt og går innen jeg har telt til 10, og ikke hver redd for ikke å rekke å pakke det har jeg allerede gjort for deg , det står klart inne på soverommet.. Jeg tror ikke jeg rakk å telle til 10 engang før han var ute av døren, han prøvde med noen dårlige unnskyldninger om at han bare skulle hjelpe noen kamerater og bla bla bla , men de prellet av meg..

Noen mnd seinere fikk jeg høre at han satt inne for salg av dop, og jeg priset meg lykkelig for at jeg hadde oppdaget hvordan det lå an i tide …


Comment with FB id ? click anywhere in the comment form on a post, then click on “Change”/Endre

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: